Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hyvinvointituotteiden oston kaupalliset ehdot

 

Toimitustavat:

Verkkokaupasta ostetut tuotteet pyritään toimittamaan 1-3 arkipäivän kuluessa. Mikäli saatavuudesta johtuen toimitus viivästyy, otamme asiakkaaseen yhteyttä.

Maksutavat:

Lasku toimitetaan asiakkaan toivomuksen mukaisesti, joko toimituslaatikossa tai sähköpostitse. Maksuehtona 14 vrk laskun lähetyksestä.

Kaupan peruuttamisoikeus:

Livtec Oy:n verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen kaupan peruuttamisoikeus. Peruuttamisilmoitus on tehtävä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Ilmoituksen voi tehdä lähettämällä asiasta sähköpostin osoitteeseen asioi@livtec.fi.

Tuotteen pakkauksen voi avata ja tuotteeseen saa tutustua. Mikäli tuote on käytön vuoksi olennaisesti muuttunut, Livtec Oy:llä on oikeus periä tavaran arvon alenemista vastaava summa. Jos tuote on muuttunut käyttämisen vuoksi myyntikelvottomaksi, on Livtec Oy:llä oikeus olla palauttamatta tuotteesta maksettua ostohintaa.

Tuote tulee palauttaa viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Maksettu ostohinta palautetaan myös viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä.

Palauttamiskuluista vastaa tuotteen tai palvelun ostaja.

 

Palaa lomakkeelle!