Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Partnerit

 

Livtec Hyvinvointianalyyseja kanssamme tarjoavat

 

PyykkilautaPyykkilauta

 Pirkanmaalla toimiva Pyykkilauta tarjoaa kokonaisvaltaista apua kehittymiseen ja hyvinvointiin, sekä tukea tulosten saavuttamiseen liikuntaharrastuksessasi tai urheilulajissasi.  Mikäli etsit apua ja tukea kehittääksesi suoritustasi omassa liikuntaharrastuksessasi tai urheilulajissasi, olet tullut oikeaan paikkaan. Yhtä lailla voit olla tekemässä muutosta elintavoissasi ja haluat pysyvää muutosta kehonkoostumukseesi ja liikunnan tukevan hyvää terveyttä.

 

Vuodesta 2003 lähtien toiminut Hyvä Olo Ilona tarjoaa asiakkaillensa korkealaatuisia terveyden, kauneuden ja hyvinvoinnin palveluita Pirkanmaalla. Viihtyisät vastaanottomme sijaitsevat keskeisillä paikoilla Tampereella ja lähialueilla. Tarjoamme myös Livtec Hyvinvointianalyyseja.

 


Sportyfly tarjoaa liikunnallisia hyvinvointipalveluita niin yrityksille kuin yksityiselle.  Sportyplanner on työkalu liikunta- ja kuntoutusohjelmien suunnitteluun, liikuntakalenteri ammattilaisen ja asiakkaan väliseen etäseurantaan ja oman liikuntapäiväkirjan pitoon.

 

 

Malm Areena on liikuntakeskus Kangasalla, jossa voi harrastaa monenlaista liikuntaa ryhmäliikuntatunneilla, kuntosalilla tai hallissa. Tarjolla on myös yrityksille suunnattuja työhyvinvointipalveluita.

Yhdessä tarjoamme esimerkiksi InBody-kehonkoostumusmittauksia, eKoutsi-digivalmennuksia sekä yritysasiakkaille suunnattuja hyvinvointikartoituksia. Malm Areena on myös Livtec Hyvinvointianalyysi-kumppani. 

 

Me MyFasciassa olemme auttaneet jo tuhansia suomalaisia erilaisten vaivojen ja kipujen hoidossa. Toimipisteet sijaitsevat Lempäälässä ja Pirkkalassa. Tutustu asiakkaidemme tarinoihin –annamme heidän puhua puolestamme.

 

 

Medirex Oy on vuodesta 1983 Kokkolassa toiminut kuntoutumisen edelläkävijä ja laatusertifioidun Auron-ketjun jäsen. 27 hengen kuntoutuksen ammattilaisen henkilöstö hallitsee kattavasti fysioterapian erikoisosaamisalueet ja uusimmat suuntaukset, toimintaterapian sekä hieronnan ja lymfahoidot. Medirex on Livtec Hyvinvointianalyysi kumppani.

 

Osaava kunto- tai ravintovalmentaja haussa? Kärsitkö jalka-, niska- tai selkävaivoista erityisesti kuntoilun yhteydessä vai onko tavoitteenasi painonpudotus? Mietitkö, paljonko personal trainer maksaa? Suuntima yhdistää kuntovalmennus-, ravintovalmennus- ja hyvinvointipalvelut yksilölliseen valmennukseen fysioterapian asiantuntijuudella ja ammattitaidolla.

 

 

 

THEWIND Coaching toteuttaa johdon ja tiimien räätälöidyt yksilö- ja kehittämisvalmennukset sekä konsultoinnit viestinnän ja vuorovaikutuksen painotuksella. GLOWUP From being to doing on konseptoitu kehittämismenetelmä joka keskittyy yksilöihin. Prosessi vahvistaa itsetuntemusta, vuorovaikutusta ja viestintää sekä johtamista ja päätöksentekoa, ja tuo uusia voimavaroja yksilöiden ja sitä kautta yhteisöjen toimintaan. LIVTEC-mittaus tuo yksilöille ja laajempiin kehittämisprosesseihin informaatiota myös viestintätilanteiden kuormittavuudesta ja merkityksestä. 

 

 

Mielenhelmi on johtamisen ja tiimien kehittäminen osaaja, jonka tarjontaa ovat ratkaisukeskeiset coaching-prosessit, valmentava esimiestyö, hyvinvoinnin ja motivaation rakentaminen, muutosten fasilitointi sekä tavoitteelliset ja ratkaisukeskeiset työnohjausprosessit. Mielenhelmen suositun Mentor-valmennuksen tuloksena voi tunnistaa päätösten ja toiminnan taustalla olevia motiiveja ja parantaa asiakasviestintää ja kehittää tiimitoimintaa myönteisessä hengessä.

Yhdessä tarjoamme innovatiivista Stressi Haltuun-palvelua, joka yhdistää Mentor-valmennuksen ja Livtec Hyvinvointianalyysin fysiologisen mittauksen.

 

Bodymind on psykofyysiseen lähestymismalliin suuntautunut fysioterapian edelläkävijäyritys vuodesta 2004 alkaen. Fysioterapiamme osaamisen ydintä ovat erityisesti pitkittyneet tuki- ja liikuntaelinongelmat, kroonistuneet kipuoireistot, neurologiset sairaudet, migreeni ja päänsärky, sydän- ja hengityssairaudet, syömishäiriöt, nepsy-oireistot sekä eriasteiset ahdistuneisuus- ja jännittyneisyysoireistot. Oireisiin liittyy tyypillisesti kivun ohella koholla olevaa stressiä ja unihäiriöitä, joten hyödynnämme myös Livtec Hyvinvointianalyysia.

 

Valmennus- ja testauskeskus Kauppi tarjoaa laadukkaita kuntotestaus-, liikunta-, urheiluvalmennus- ja PT-palveluita Tampereen sydämessä Kauppi Sport Centerin tiloissa. Käytössämme on huippumoderni testauslaboratorio. Yhtenä palvelunamme ovat myös Livtec Hyvinvointianalyysit niin aktiiviurheilijoille kuin muuten hyvinvoinnistaan kiinnostuneille.  

 

Lahden Kuntohoito on monipuolinen hyvinvointikeskus niin yksityisille kuin yrittäjillekin. Tarjontaan kuuluvat kuntosali-, PT-, hieronta-, fysioterapia- ja kauneuspalvelut sekä Hypoxi-hoidot. Lahden Kuntohoito tarjoaa yrityksille työhyvinvointikartoituksia, sekä ryhmä- ja yksilövalmennusta kohti terveempiä elintapoja ja lisäenergiaa!   Yhdessä tarjoamme Livtec Hyvinvointianalyysia.

 

Kunnonpaikka on monipuolisesti palveleva kuntoutumis- ja hyvinvointikeskus sekä kylpylähotelli. Kunnonpaikka sijaitsee Itä-Suomen vehmaassa järvimaisemassa, vain 10 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen. Kunnonpaikka hyödyntää Livtec Hyvinvointianalyysia niin työhyvinvointi- kuin kuntomittauspalveluissaan.

 

 

Karttulan Fysioterapian Hei Kuinka Voit -palvelu tuottaa terveys- ja hyvinvointialan asiantuntijoiden toimesta laadukkaita kuntotestaus-, valmennus- ja koulutuspalveluja Kuopion ja sen lähialueiden yrittäjien sekä yritysten työntekijöiden työssä jaksamisen edistämiseksi. Yritys tuottaa palveluita myös mm. senioreille ja muille yksityisasiakkaille.

Palvelut on saatavilla paikan päälle yritykseesi tai TyKy-päivään esimerkiksi Lohimaahan, Keilahalliin, Kuopio-halliin sekä luonnollisesti myös omassa toimipaikassa Karttulassa.

 Karttulan Fysioterapia on Livtec Hyvinvointianalyysi-kumppani.

 

 

Kuntoutuskeskus Kankaanpää on monipuolinen ja viihtyisä hyvinvoinnin keskus Satakunnassa, Kankaanpään taidekaupungissa. Osaavalla henkilökunnallamme on noin kolmenkymmenen vuoden kokemus tuloksellisesta hyvinvoinnin edistämisestä. Tarjoamme Suomen laajimman valikoiman kuntoutuspalveluja kaikenikäisille sekä mittavan määrän liikunta-, virkistys- ja hyvinvointipalveluja. Nyt tarjonnassamme on myös Livtec Hyvinvointianalyysi.

Mittalaite- ja sovelluskumppanimme

Bittium Faros on maailman pienin sydämen etämonitorointilaite. Huipputarkkaa EKG pohjaista sensoria hyödynnetään Livtec Hyvinvointianalyysissa.

 

 

 

 

Emfit QS on täysin automaattinen, itsenäisesti ilman ihokontaktia toimiva unen laatua ja palautumista sydämen sykevälivariaatiota hyödyntäen mittava laite, jota hyödynnetään Livtec Unianalyysissa.

 

Fibion on maailman tarkin istumis- ja aktiivisuuskäyttäytymistä mittaava analyysi. Mittausjakson tulokset esitellään innostavasti ja havainnollisesti!

 

 

Livtec Hyvinvointianalyysin kehitystyössä on hyödynnetty EU aluekehitysrahaston tukea.