Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Onko harjoittelusi kehittävää ja tasapainoissa?

Tavoitteellinen urheilu on aina taiteilua kehittävän harjoittelun ja riittävän palautumisen suhteen. Urheilijan oma tuntemus tai valmentajan silmä ovat toki tärkeimmät työkalut, mutta terveysteknologiaa hyödyntävät mittalaitteet ovat kuitenkin tärkeä apuväline varmistamaan tasapainoa ja toisaalta tunnistamaan ylikuntoon tai terveyteen liittyviä riskitekijöitä.

Livtec Recovery

 

Martti SiikaluomaMartti Siikaluoma

  

Tutustu tarkemmin!

Urheilijan Livtec Recovery analyysi perustuu 2-3 vuorokauden mittaiseen, kotimaisella huipputarkalla EKG-pohjaisella anturilla toteutettavaan sykevälivaihteluväli-mittaukseen. Analyysi kertoo tarkasti niin kuormituksen ja palautumisen tasapainosta kuin unen laadusta.

 

"22v SM-tason kestävyysurheilija:  Livtec mittaus auttoi minua tiedostamaan opiskelujen ja harjoittelujen kokonaiskuormituksen myötä syntynyneen ylikuormitustilanteeni. Sain selityksen suorituskyvyn laskulle ja infektioherkkyydelleni ja näin pakotettua itseni harjoittelutauolle."

 

 

Varmista harjoittelusi kehittävyys ja

tilaa Livtec Recovery-analyysi

 

 

 Livtec TeamSport

 

Juha MetsolaJuha Metsola

 

Lataa esite!

Livtec TeamSport on erityisesti joukkueurheilun tarpeisiin suunnattu pelikauden kestävä paketti, joka pitää sisällään sekä Livtec Recovery analyysin että lihaskuntoa, ravinnon ja harjoittelun tasapainoa mittaavan InBody-kehonkoostumusmittaukset.

 

"Livtec Sport  antaa valmentajalle mitattua tietoa harjoittelun vaikutuksista ja  samalla vähentää harjoitteluun liittyviä ylikunto- ja terveydellisiä riskejä. Kustannustehokas palvelupaketti yhdeltä toimijalta tuo jatkuvuutta ja kehittämään  niin joukkuetta kuin valmennusmenetelmiä."

Valmentaja, kysy tarjous joukkueellesi!