Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Ota stressi haltuun!


Tunnetko itsesi ?

  • Koettu kuormitus on vain yksi stressitasoon vaikuttava tekijä
  • Liikunnallisuudella ja elämäntavoillamme on keskeinen vaikutus kuinka palaudumme fyysisestä ja henkisestä kuormitusta
  • Myös persoonallisuudella on merkityksensä, stressaannumme eri asioista ja myös reagoimme stressiin eri tavoin

 

 

Livtec

Hyvinvointianalyysi

 

 

Livtec Hyvinvointianalyysi on stressi- ja palautumistason "kuumemittari". Kahden vuorokauden mittainen, sykevälivaihteluun pohjautuva mittaus tehdään  kotimaisella huipputarkalla EKG-pohjaisella anturilla. 

 

"Mittaus lisää tietoisuutta omasta hyvinvoinnista ja tuo työkaluja sen ylläpitämiseen ja kehittämiseen analyysin pohjalta luotujen yksilöllisten ohjeiden avulla."

 

Tutustu tarkemmin !

Livtec

Unianalyysi

 

 

Riittävä uni on välttämätöntä aivojen palautumiselle niin yleisen vireyden kuin fyysisen toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Livtec unianalyysi  hyödyntää huomaamatonta patjan alle asennettavaa anturia.

 

"Mittauksen avulla saa tarkkaa tietoa nukkumisestasi ja unenlaatuun vaikuttavista tekijöistä, sekä asiantuntijan suositukset palautumisen edistämiseksi."

 

Lue lisää unen mittaamisesta!

Stressi Haltuun-

valmennus

 

 

Innovatiivinen työkalu tiimeille ja johtoryhmille yhdistää stressitasoa ja palautumista mittaavan HRV analyysin ja Mentor-kartoituksen kuusi erilaista tyyliä reagoida ja hallita stressiä.

 

"Valmennus vahvistaa aivan uudella tavalla sekä yksilön stressinhallintakykyä, että ryhmän valmiuksia tehokkaaseen yhteistyöhön ja viestintään vaativassa työympäristössä."

 

Ottakaa Stressi Haltuun, lataa esite!