Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Yritys ja yhteystiedot

 

Livtec Oy on Tampereella ja Jyväskylässä toimiva hyvinvointimittauksia ja -valmennuksia tarjoava yritys, jonka palvelut ovat saatavilla valtakunnallisesti yhdessä laajan kumppaniverkoston kautta.

 

Yrityksen perustajan ja toimitusjohtajan Sami Kotkajuuren intohimo hyvinvointiyrittäjyyteen juontaa hänen toimimisesta viimeisten työvuosiensa aikana tiiviisti hyvinvointi- ja terveysteknologian parissa, 20 vuoden kokemuksesta vaativissa esimies- ja johtotehtävissä Nokialla ja Bittiumilla (ent. Elektrobit) sekä omasta nuoruuden kilpaurheilutaustasta ja sen jälkeen jatkuneesta aktiivisesta omasta kuntoliikunnasta yhdistettynä lasten urheiluharrastusten tukemiseen. Tänä päivänä Samiin voi törmätä vaikkapa lenkki- ja hiihtopolulla, kuntosalilla, harhailemassa metsässä suunnistuskartan kanssa tai lentopalloa hakkaamassa.

 

Tausta on luonut uteliaisuuden ja motivaation ymmärtää ihmisen fysiologian monimuotoisuutta paremmin, kuinka mieli ja keho ovat linkittyneet toisiinsa? Ja kuinka ihminen voi vaikuttaa omalla toiminnallaan ja elämäntavoillaan hyvinvointiinsa? Työvuodet ovat tuoneet perspektiiviä niin omien kokemusten kuin esimiesroolissa toimimisen kautta henkisen sekä fyysisen kuormituksen ja palautumisen tasapainon löytämisen tärkeyteen.  2000-luvun alun Nokia, älypuhelinten nousukaudella, oli loistava korkeakoulu tähän.

 

Mittaukset ja valmennukset ovat mainioita työkaluja tuomaan informaatiota hyvinvoinnistamme, tukemaan ja kannustamaan terveyden ylläpitämistämme. Ne ovat silti vain "hyvä renki, huono isäntä", tärkeintä onkin aina yksilön oma tuntemus ja tahtotila. Kokemus on kuitenkin opettanut, että joskus me tarvitsemme apua tuon oman tuntemuksen näkemiseen ja tukea ja sparrausta terveyttä edistävän elämäntavan löytämiseen. Tätä varten Livtec on perustettu.

 Sami Kotkajuuri

Head Coach, Toimitusjohtaja

+358 44 2312161

sami.kotkajuuri@livtec.fi

https://www.linkedin.com/in/kotkajuuri/

 

 

 

Yrityksen yhteystiedot

Livtec Oy

HealthHUB, Biokatu 6

33520 Tampere

 Puhelin: +358 44 2312161

 Sähköposti: asioi@livtec.fi

 Y-tunnus: 2809328-8

 

Voit lähettää viestiä myös tästä!

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.