Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Partnerit

 

Livtec HRV analyyseja kanssamme tarjoavat

 

Medirex Oy on vuodesta 1983 Kokkolassa toiminut kuntoutumisen edelläkävijä ja laatusertifioidun Auron-ketjun jäsen. 27 hengen kuntoutuksen ammattilaisen henkilöstö hallitsee kattavasti fysioterapian erikoisosaamisalueet ja uusimmat suuntaukset, toimintaterapian sekä hieronnan ja lymfahoidot.

Medirex on Livtec HRV analyysi kumppani.

 

Karttulan Fysioterapian Hei Kuinka Voit -palvelu tuottaa terveys- ja hyvinvointialan asiantuntijoiden toimesta laadukkaita kuntotestaus-, valmennus- ja koulutuspalveluja Kuopion ja sen lähialueiden yrittäjien sekä yritysten työntekijöiden työssä jaksamisen edistämiseksi. Yritys tuottaa palveluita myös mm. senioreille ja muille yksityisasiakkaille.

Palvelut on saatavilla paikan päälle yritykseesi tai TyKy-päivään esimerkiksi Lohimaahan, Keilahalliin, Kuopio-halliin sekä luonnollisesti myös omassa toimipaikassa Karttulassa.

 Karttulan Fysioterapia on Livtec HRV analyysi kumppani.

 

 

Malm Areena on liikuntakeskus Kangasalla, jossa voi harrastaa monenlaista liikuntaa ryhmäliikuntatunneilla, kuntosalilla tai hallissa. Tarjolla on myös yrityksille suunnattuja työhyvinvointipalveluita.

Yhdessä tarjoamme esimerkiksi InBody-kehonkoostumusmittauksia, eKoutsi-digivalmennuksia sekä yritysasiakkaille suunnattuja hyvinvointikartoituksia. Malm Areena on myös Livtec HRV analyysi-kumppani. 

 

Kunnonpaikka on monipuolisesti palveleva kuntoutumis- ja hyvinvointikeskus sekä kylpylähotelli. Kunnonpaikka sijaitsee Itä-Suomen vehmaassa järvimaisemassa, vain 10 kilometriä Kuopiosta pohjoiseen.

Kunnonpaikka hyödyntää Livtec HRV analyysia niin työhyvinvointi- kuin kuntomittauspalveluissaan.

 

Bodymindon psykofyysiseen lähestymismalliin suuntautunut fysioterapian edelläkävijäyritys vuodesta 2004 alkaen. Fysioterapiamme osaamisen ydintä ovat erityisesti pitkittyneet tuki- ja liikuntaelinongelmat, kroonistuneet kipuoireistot, neurologiset sairaudet, migreeni ja päänsärky, sydän- ja hengityssairaudet, syömishäiriöt, nepsy-oireistot sekä eriasteiset ahdistuneisuus- ja jännittyneisyysoireistot. Oireisiin liittyy tyypillisesti kivun ohella koholla olevaa stressiä ja unihäiriöitä, joten hyödynnämme myös Livtec HRV analyysia.

 

 

Lahden Kuntohoito on monipuolinen hyvinvointikeskus niin yksityisille kuin yrittäjillekin. Tarjontaan kuuluvat kuntosali-, PT-, hieronta-, fysioterapia- ja kauneuspalvelut sekä Hypoxi-hoidot. Lahden Kuntohoito tarjoaa yrityksille työhyvinvointikartoituksia, sekä ryhmä- ja yksilövalmennusta kohti terveempiä elintapoja ja lisäenergiaa! 

Yhdessä tarjoamme Livtec HRV analyysia.

 

Mielenhelmi on johtamisen ja tiimien kehittäminen osaaja, jonka tarjontaa ovat ratkaisukeskeiset coaching-prosessit, valmentava esimiestyö, hyvinvoinnin ja motivaation rakentaminen, muutosten fasilitointi sekä tavoitteelliset ja ratkaisukeskeiset työnohjausprosessit. Mielenhelmen suositun Mentor-valmennuksen tuloksena voi tunnistaa päätösten ja toiminnan taustalla olevia motiiveja ja parantaa asiakasviestintää ja kehittää tiimitoimintaa myönteisessä hengessä.

Yhdessä tarjoamme innovatiivista Stressi Haltuun-palvelua, joka yhdistää Mentor-valmennuksen ja Livtec HRV analyysin fysiologisen mittauksen.

 

 

Mittalaite- ja sovelluskumppanimme

Bittium Faros on maailman pienin sydämen etämonitorointilaite.

 

 

 

 

 EMFIT QS on täysin automaattinen, itsenäisesti ilman ihokontaktia toimiva unen laatua ja palautumista sydämen sykevälivariaatiota hyödyntäen mittavaa laite

 

 

Fibion on maailman tarkin istumis- ja aktiivisuuskäyttäytymistä mittaava analyysi. Mittausjakson tulokset esitellään innostavasti ja havainnollisesti!

 

Moodmetric arjoaa modernia teknologiaa stressinhallintaan ja hyvinvoinnin edistämiseen. Moodmetric-älysormus mittaa autonomisen hermoston reaktioita.

 

 

HeiaHeaiHeiaHeaiSuositun HeiaHeia palvelun ammattilaisversion avulla asiakkaat saavat entistä yksilöllisempää valmennusta. Palvelua käyttävät jo sadat yritykset.

Livtec hyödyntää HeiaHeai-palvelua valmennuksissaan ja  tarjoaa yrityksille avaimet käteen-palveluna innostavia ja sosiaalisia HeiaHeia-hyvinvointikampanjoja.

 

Sportyfly tarjoaa liikunnallisia hyvinvointipalveluita niin yrityksille kuin yksityiselle.  Sportyplanner on työkalu liikunta- ja kuntoutusohjelmien suunnitteluun, liikuntakalenteri ammattilaisen ja asiakkaan väliseen etäseurantaan ja oman liikuntapäiväkirjan pitoon.

Yhdessä tarjoamme Livtec HRV analyyseja, hyvinvointikartoituksia ja valmennuksia yritysasiakkaille Pirkanmaalla. Livtec hyödyntää Sportyplanner-ohjelmistoa eKoutsi-valmennuksissaan.

 

 

Livtec HRV analyysin kehitystyössä on hyödynnetty EU aluekehitysrahaston tukea.