Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Livtec Unianalyysi

 

Riittävä uni on välttämätöntä aivojen palautumiselle niin yleisen vireyden kuin fyysisen toimintakyvyn ylläpitämiseksi.Nykypäivän ristiriita onkin, että entistä hektisemmän työelämän ja kasvaneen kognitiivisen kuormituksen myötä, tarve hyvällä unelle on kasvanut, mutta samalla univaikeudet ovat lisääntyneet.

Univaje lisää kortisolin, eli stressi­hormonin määrää ja on myös näyttöä sen vaikutuksesta infektioherkkyyteemme. Sen on todettu toisaalta heikentävän aineenvaih­dun­taamme, mutta myös lisäävän ruokahalumme, erityisesti tarvetta syödä rasvaisia ja sokeripitoisia ruokia. Riittävän liikunnan ja terveellisen ruokavalion lisäksi onkin tärkeätä varmistaa myös riittävä hyvälaatuinen unen määrä.

 

Ketkä hyötyvät

Livtec Unianalyysin patjan alle sijoitettava Emfit QS-anturi pohjautuu ranne­laitteissa yleisesti hyödynnettävään liikemittaukseen verrattuna huomattavasti tarkempaan Ballisto­kardio­grafia-mittaukseen. Emfit QS hyödyntää myös sykevälivaihteluun pohjautuvaa analyysia, mikä edelleen tarkentaa mittausta.

 Analyysi antaa fakta­pohjaista tietoa palautumisestasi ja yhdistettynä uni­päiväkirjaan kertoo unen laatuusi vaikuttavista tekijöistä. Mittauksista hyötyvät eniten:

  • Yksilöt, joihin kohdistuu voimakasta henkistä painetta (vaativan henkisen työn tekijät, opiskelijat, äidit, ..)
  • Urheilijat, jotka haluavat varmistaa fyysisen palautumistasonsa
  • Työnantajat, joille tärkeää ymmärtää ja tukea avainhenkilöidensä hyvinvointia
  • Työterveystoimijat, jotka haluavat vahvistaa palvelutasoaan laadukkailla ennakoivan terveydenhuollon ratkaisuilla

 

 

Kuinka Livtec Unianalyysi tehdään

 

Itsenäisesti toimiva mittalaiteItsenäisesti toimiva mittalaite

Saat postissasi suomalaista huippu­teknologiaa edustavan anturin. Mittaus toteutetaan sopimuksen mukaan viikon tai kahden mittaisena. Laite yhdistetään ohjeiden mukaan langattomaan lähiverkkoosi ja anturi asetetaan patjan alle.

Viikon aikana kirjaat mukana tulleeseen unipäiväkirjaan arkesi tapahtumia ja unen laatuusi mahdollisesti vaikuttavia tekijöitä, kuten työpäiviesi kuormittavuuden, liikuntasuorituksesi, kofeiinipohjaisten juomien määrän, ruutuaikasi ja tietysti myös omat kokemuksesi unesta ja palautumisesta.

Voit seurata unesi laatua ja palautumistasi koko mittausjakson ajan web-sovelluksen avulla. tarvittaessa asiantuntijamme auttaa sinua tulosten tulkinnassa ja antaa ohjeita

Mittausjakson jälkeen laitat laitteen ja unipäiväkirjan palautuskuoressa postiin. Käyt asiantuntijamme avustukselle tulokset lävitse ja saat henkilökohtaisia ohjeita kuinka voit edistää palautumistasi ja unenlaatuasi.

 

Tilaa Livtec Unianalyysi itsellesi tai läheisellesi >