Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Livtec HRV-analyysi

 

Lukuisat tieteelliset tutkimukset osoit­tavat, että kehon ja mielen välillä on vahva linkki, joka käytännössä rakentuu autonomisen hermostomme kautta: Parasympaattisen hermoston toimintaa voi verrata auton jarru­polkimeen, kun taas sympaattinen hermosto on kaasupoljin.

 

 

Parasympaattinen hermosto onkin vastuussa sisäisestä rauhas­tamme, palautumisesta ja toipumisestamme.

Mikä parasta, tätä sisäistä jarrua voidaan harjoituttaa ja sen toimintaa voidaan myös mitata sykeväli-vaihtelun (HRV) avulla; mitä isompi HRV:si on, sitä terveempi on hermostosi.

 

 

 

 Ketkä hyötyvät?

 

Livtec HRV-analyysi mittaa tätä aivojen ja sydämen yhteistoimintaa sykevälivaihtelun avulla ja antaa näin tarkkaa tietoa palautumis­tasostasi ja sen hetkisestä vireydestäsi.

Saksalaisten lääketieteellisten asiantuntijoiden intensiivisen tutkimustyön tuloksena syntynyt analyysi auttaa sinua tiedostamaan kehosi voimavaroja ja näin kehittämään terveyttäsi:

  • Niille, joille madaltunut sykevälivaihtelu aiheuttaa lisääntynyttä terveysriskiä (kohonnut verenpaine, sydän­ongelmat, masennus)
  • Henkilöt, jotka pyrkivät vahvistamaansa kehon omia palautumis- ja toipumismekanismeja
  • Niille, joihin kohdistuu voimakasta henkistä painetta (urheilijat, vaativan henkisen työn tekijät, opiskelijat, äidit,..)  

 

 

Mittauksen toteutus

 

Saat postissasi suomalaista huippu-teknologiaa edustavan eMotion Faros anturin. Mittaus toteutetaan kahdessa 24h osassa: Toisen päivän tulisi olisi mahdollisimman tyypillinen arkipäiväsi iloineen ja murheineen, toinen vapaapäiväsi, jotta saamme tietoa palautumisestasi. Kirjaat mukana tulevaan muistioon työ- ja uniaikasi, sekä mahdolliset liikuntasuoritteet.

Itse mittaus on helppoa. Kiinnität huomaamattoman kahdella elektrodilla varustetun mittarin ohjeiden mukaisesti rintaasi.  Peseytymisen ajaksi mittari on poistettava. Vuorokauden jälkeen poistat mittarin.

Molempien mittausten jälkeen laitat laitteen palautuskuoressa postiin. Saat analyysi-tulokset ja henkilökohtaisia ohjeita terveytesi ylläpitämiseen muutaman päivän kuluttua.

 

 

 

Tilaa Livtec HRV analyysi itsellesi tai läheisellesi >