Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Hyvinvointimittaukset

LIVTEC Filosofia

Livtec filosofia perustuu ajatteluun, että ihminen on kokonaisuus, jossa keho ja mieli ovat vahvasti kytköksissä toisiinsa.  Fyysinen ja henkinen palautuminen, usein kivutkin ovat monen tekijän summa. Niihin vaikuttavat niin elämäntapamme kuin ulkoinen kuormitus. 

 

Hyvinvointimittauksiemme tavoitteena on kattaa koko tämä kokonaisuus ja tuottaa näin tärkeää tietoa terveyteemme vaikuttavista tekijöistä. Mittauksista saat helposti ymmärrettävän raportin sekä tulosten perusteella henkilökohtaiset ohjeet hyviinvointisi ylläpitämiseen ja kehittämiseen.  Asiantuntijamme auttavat sinua näiden tulkinnassa ja halutessasi tarjoamme lisäksi valmennusta ja sparrausta tukemaan elämäntapamuutostasi.

 

 

Etämittaukset

 

Lukuisat tieteelliset tukimukset osoittavat, että kehon ja mielen välillä on vahva linkki, joka käytännössä rakentuu autonomisen hermostomme kautta.

Livtec HRV-analyysi mittaa tätä aivojen ja sydämen yhteistoimintaa sykevälivaihtelun avulla ja antaa näin tarkkaa tietoa palautumistasostasi, unestasi ja sen hetkisestä vireydestäsi.

 

Riittävä uni on välttämätöntä aivojen palautumiselle niin yleisen vireyden kuin fyysisen toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Riittävä ja hyvänlaatuinen uni onkin hyvinvoinnin perusta.

Livtec-unianalyysin avulla saat tarkkaa tietoa nukkumisestasi ja tarvittaessa henkilökohtaisia ohjeita unenlaatusi parantamiseen.

 

Tieteelliseen tutkimukseen perustuva ja ranteessa pidettäviä mittareita tarkempi Fibion-analyysi mittaa istumista, seisomista, kävelyä, pyöräilyä ja reipasta liikuntaa.

Fibion raportti arvioi ovatko istumisen ja liikunnan määrä tasapainossa terveyshyötyjen kannalta.

 

Muut mittaukset

Tärkeää ei ole paino, vaan mistä se koostuu.

InBody-mittaus tarjoaa tarkan ja monipuolisen kuvan kehosi tilasta sekä terveyden että fyysisen suorituskyvyn kannalta. Muutosten seuraaminen InBodyn mahdollistamalla tarkkuudella on innostavaa ja mielenkiintoista.

Asiantuntijoiden luoma, erityisesti istumatyöläisille suunnattu,  8 kohdan pikatesti mittaa tuki- ja liikuntaelinongelmien kannalta tärkeätä keskivartalon liikekontrollia ja lihastasapainoa.

 

Livtec Biomekaniika-testin samoja helppoja liikkeitä voidaan käyttää itsenäisessä harjoittelussa ylläpitämään terveyttäsi.