Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hyvinvointimittausten kaupalliset ehdot

Toimitustavat:

Verkkokaupasta ostetut hyvinvointimittaukset pyritään toimittamaan toivottuna ajankohtana. Mikäli saatavuudesta johtuen toimitus viivästyy, otamme asiakkaaseen yhteyttä.

Livtec-HRV analyysi ja Fibion-mittaus toimitetaan Postin pikkupaketissa toimitusosoitteeseen.

Livtec Unianalyysi ja Qiu-pallon toimitus on lähimpään postin automaattiin.

Hyvinvointimittausten laitteiden palautus tapahtuu toimituksen mukana olevalla esimaksetulla paketilla, jossa valmiina palautusosoite. Sulje paketti huolellisesti ja toimita se lähimpään Postin konttoriin. Ellei muuta ole sovittu, asiakas on velvollinen suorittamaan sovitut mittaukset ilman turhia viiveitä ja palauttamaan laitteet 1 arkipäivän sisällä mittauksen päätyttyä.

Maksutavat:

Lasku toimitetaan asiakkaan toivomuksen mukaisesti, joko toimituslaatikossa tai sähköpostitse. Maksuehdot kuluttajille 7 vrk ja yrityksille 14 vrk laskunlähetyksestä.

 

Kaupan peruuttamisoikeus:

Livtec Oy:n verkkokaupasta ostetuilla palveluille on kuluttajansuojalain mukainen kaupan peruuttamisoikeus. Peruuttamisilmoitus on tehtävä 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Ilmoituksen voi tehdä lähettämällä asiasta sähköpostin osoitteeseen asioi@livtec.fi.

Jos ostetun mittaus- tai valmennuspalvelun tuottaminen on aloitettu ja se peruutetaan, on Livtec Oy:llä oikeus vähentää palautettavasta ostohinnasta korvaus, joka lasketaan suhteellisena osuutena sopimuksen mukaisesta kokonaishinnasta. Peruuttamisoikeus ei koske palvelua, joka on suoritettu kokonaan ostajan pyynnöstä ennen peruuttamisilmoituksen tekoa.

Palauttamiskuluista vastaa tuotteen tai palvelun ostaja.

 

Lääketieteellinen vastuuvapautuslauseke:

Livtec-analyysit mittaavat hyvinvointitietoa. Mittaustuloksia ei voi hyödyntää lääketieteelliseen diagnosointiin. Jos sinulla on sydän- tai rintakipuja, rytmihäiriöitä tai muita epämääräisiä tuntemuksia konsultoi lääkäriäsi niiden diagnosointiin. Annetut suositukset perustuvat väestötasolla havaittuihin terveyshyötyihin, eivät yksilötason vaikutuksiin tai riskeihin.

Palaa lomakkeelle!