Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Autamme sinua huolehtimaan hyvinvoinnistasi!

Onko motivaatiosi liikunnallisempi elämäntapa, terveellisemmät ravintotottumukset, painonpudotus tai parempi lihaskunto ja liikkuvuus ? Livtecin hyvinvointianalyysit ja Livtec eKoutsi-etävalmennus ovat toimivat ratkaisut tukemaan tavoitteesi saavuttamista? 

 

 

 Tilaa valitsemasi analyysi tai eKoutsi valmennus tästä >

 

Livtec HRV analyysi

 123€  (sis. palautekeskustelun)

 

Livtec HRV analyysi perustuu kahden vuorokauden mittaiseen, kotimaisella huipputarkalla EKG-pohjaisella anturilla toteutettavaan sykevälivaihteluvälimittaukseen. Analyysi kertoo tarkasti niin stressitasosta, kuormituksen ja palautumisen tasapainosta kuin unen laadusta.

"Livtec HRV analyysi on hyvinvoinnin kuumemittari. Se auttaa sinua tiedostamaan yksilölliset tapasi kokea stressiä, palautua siitä sekä ymmärtämään ulkoiset tekijät, joista henkinen tai fyysinen kuormitus syntyy. Saat näin työkaluja oman hyvinvointisi ylläpitämiseen"

Lue lisää hyödyistä ja toteutuksesta!

 Fibion analyysi

 99€ (Sis.kulut ja palautekeskustelun)

 

Palvelu pitää sisällään viikon istumis- ja aktiivisuus analyysin, tarkan analyysiraportin sekä tulosten läpikäymisen kanssasi. Raportin avulla näet minkälaisilla muutoksilla voit vaikuttaa omaan terveyteesi.

 Lue Lisää!

 

 

 

Livtec Unianalyysi

 123€ (Sis.kulut ja palautekeskustelun)

 

Hyvälaatuinen ja riittävä uni on hyvinvoinnin perusta. Unianalyysimme antaa sinulle tietoa unesi laadusta, siihen vaikuttavista tekijöistä ja sekä henkilökohtaisia  ohjeita palautumisesi ja unenlaatusi kehittämiseen.

Palvelu pitää sisällään sopimuksen mukaan viikon tai kahden pituisen unimittauksen, web-sovelluksen käytön unen laatusi seurantaan sekä asiantuntijakeskustelun.

 Lue lisää!

 

 

Livtec eKoutsi

33 / kk (sis. 2 InBody mittausta)

Livtec eKoutsi on 3 kuukauden yksilöllinen digivalmennusohjelma liikunnallisen tavoitteesi tai elämäntaparemontin toteuttamiseen. Asiantuntijan luomassa ohjelmassa painottuvat tavoitteesi mukaisesti lihaskunto- ja liikkuvuusharjoitteet sekä aerobinen liikunta.

"Alussa ja lopussa toteutettavat InBody-mittaukset, Sportyplanner-digisovellus yhdessä valmentajasi sparrauksen kanssa takaavat turvallisen, innostavan ja tuloksellisen valmennuksen"

 Lataa esite!

Qiu-pallo

224€ (sis. toimituskulut)

Innovatiivinen Biopalaute-laite sydämen ja aivojen yhteistoiminnan sekä rentoutumisesta vastuussa olevan parasympaattisen hermoston vahvistamiseen.

 

OTA STRESSI HALTUUN JA TILAA QIU-PALLO!