Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tee henkilöstön hyvinvoinnista kilpailutekijä

Yksittäisten hyvinvointimittaustemme lisäksi tarjonnassamme on yritysten tarpeisiin suunnattuja konseptoituja palveluita sekä TyHy-päivien järjestämiseen, että yksilö-, tiimi- ja johtoryhmävalmennuksiin.

Livtec Hyvinvointikartoitus

 

 

 Kattava neljän testin terveyden peruspilarien kartoitus on sosiaalinen ja hauska ohjelma yritysten TyHy-päiville. Kartoitus pitää sisällään aina tulosten pohjalta luodut ohjeet hyvinvoinnin kehittämiseen.

"Mittaukset lisää tietoisuutta omasta hyvinvoinnista ja kannustaa näin sen ylläpitämiseen kartoituksen pohjalta luotujen yksilöllisten ohjeiden avulla."

Lataa esite!

Stressi haltuun-valmennus

 

 

Innovatiivinen työkalu tiimeille ja johtoryhmille yhdistää stressitasoa ja palautumista mittaavan HRV analyysin ja Mentor-kartoituksen kuusi erilaista tyyliä reagoida ja hallita stressiä.

"Valmennus vahvistaa aivan uudella tavalla sekä yksilön stressinhallintakykyä että ryhmän valmiuksia tehokkaaseen yhteistyöhön vaativassa työympäristössä."

Lataa esite!

Livtec eKoutsi-valmennukset

 

 

Livtec valmennukset rakentuvat henkilökohtaisesta valmennussuhteesta, jossa hyödynnetään niin hyvinvointimittauksiamme kuin viimeisimpiä digisovelluksia (SportyPlanner, HeiaHeia).

"Pysyvän terveyttä edistävän elämäntavan löytäminen on tutkitusti keino vähentää yritysten sairaspoissaoloja ja vähentämään työkykyyn liitttyviä riskejä"

Livtec eKoutsi - Fyysisen hyvinvointi

 

 

Kysy lisää tai pyydä tarjous alla olevalla lomakkeella!

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.